Swedbank 2.0, på tiden?

mint

Jag sitter och avundas över folk i USA och Kanada som har tillgång till tjänster såsom Mint.com, en webbaserad tjänst inriktad på ens privatekonomi. När ska banken jag använder (Swedbank) hänga med i utvecklingen och göra banken mer integrerad med liknande tjänster? Hur svårt kan det exempelvis vara att få möjligheten att tagga transaktioner på ens kontoutdrag så man i sin tur kan få en överblick över hur mycket man lagt på mat etc. Idag får jag istället sitta och manuellt plita in allt i Moneytrackin. Vad sysslar egentligen webbavdelningen med på de svenska bankerna?

Jag kräver följande funktionalitet som kund:

-Tagga upp transaktioner, via webben samt deras Iphone app.
-Få upp snygg grafik över vart mina pengar går.
-Sätta upp månadsbudgetar, sparmål etc.

Jag har hört att Ålandsbanken jobbar väldigt mycket med kunden i fokus och anammat detta men hos de svenska bankerna vet jag fortfarande inte vad man sysslar med.

One comment

  1. Jag rekommenderar varmt Spenderat.se till detta:

    http://innovatoren.se/spenderat-se/

    Comment by Stefan Nilsson on December 15, 2010 at 4:35 pm

Leave a Comment

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>